Whirlpool WSFO3O34PF valkoinen astianpesukone 45cm
  • Whirlpool WSFO3O34PF valkoinen astianpesukone 45cm
  • Whirlpool WSFO3O34PF valkoinen astianpesukone 45cm
  • Whirlpool WSFO3O34PF valkoinen astianpesukone 45cm
  • Whirlpool WSFO3O34PF valkoinen astianpesukone 45cm
  • Whirlpool WSFO3O34PF valkoinen astianpesukone 45cm

Whirlpool WSFO3O34PF valkoinen astianpesukone 45cm

412,00 €
Sisältää alv:n

JOpGJqPexPaBq_Esy3nGVhuuQLinB5qfPPe1V4IXt_-yRh2LRvI-UwGsz_AXrSd2NBDQQmZNSuHlZQBJiYS3cjZeqo8rMFVYLtboAupzRt2e8GZ8UcxlZn_2d-T7WJ13IfpdziRPfjwGegrzlA

Määrä
VARASTOSSA

Whirlpoolin astianpesukoneiden innovatiivinen tekniikka on käyttännöllinen- ja luontoystävällinen!
6H SENSE EcoFriendly -tekniikka käyttää älykkäitä antureita pesuohjelman jatkuvaan seurantaan ja likaantumisen havaitsemiseen sekä resurssien käytön säätämiseen vastaavasti. Nauti moitteettomista pesutuloksesta ja säästä jopa 50% energiaa, vettä ja aikaa. * (* Vertailu resurssien vähimmäis- ja enimmäiskulutukseen 6H SENSE-ohjelmassa.)
6H SENSE takaa täydelliset pesutulokset ilman esipesua, liottamista ja käsinpesua, samalla kun se vähentää tehokkaasti veden kulutusta ja kustannuksia. Innovatiivisen tekniikan ansiosta saavutat moitteettomat tulokset vain 9 litraa vettä sykliä kohti.
1 hyllypesu - tämän toiminnon avulla voit pestä pienen määrän astioita vain yhdessä telineessä, joten sinun ei tarvitse odottaa astianpesukoneen täyttymistä likaisilla astioilla. Nauti moitteettomista tuloksista erinomaisen pienellä vedenkulutuksella.
PowerClean PRO - Tehokkaat vesisuihkut koneen pesukammion takaseinän suuttimista takaavat parhaan pesutuloksen jopa raskaimmalla lialla. Älykkäät anturit havaitsevat likaantumisasteen ja säätävät veden painetta vastaavasti.
Tämä Whirlpool-astianpesukone on suunniteltu varmistamaan moitteettomat pesutulokset pienimmällä mahdollisella melutasolla 44 dB.
Viivekäynnistystoiminnon (enintään 24 tuntia) avulla voit asettaa astianpesukoneen käynnistymään sinulle sopivimpaan aikaan, mikä säästää sekä aikaa että energiaa.
Modulaariset, säädettävä yläritilä ja kokoontaitettavat tuet mahdollistavat astianpesukoneen pesukammion tilan mukauttamisen tarpeisiisi.
Luukunavausjärjestelmä (DOS) on konvektiokuivausjärjestelmä, joka avaa oven automaattisesti kuivausvaiheen aikana / sen jälkeen tehokkaan kuivumisen varmistamiseksi koko ajan.
Tilavuus, astiasarja: 10
Energialuokka: A +++
Erillinen laatikko ruokailuvälineille: +
Pesutulos: A
Kuivumistulos: A
Melutaso, dB: 44
Energiankulutus, kWh: 189
Ohjelmien määrä: 8
Elektroninen jääilmaisin: +
Käyttölämpötilat: 4
Viivästetty aloitus: +
Vesivuototarkastus: +
LCD-näyttö: +
Automaattinen luukun avaus: +
Korkeus, cm: 85
Leveys, cm: 45
Syvyys, cm: 59
Väri valkoinen

WSFO3O34PF
2 Tuotteet

Tilausviitteet

Uusi