Gorenje NRK621CLI retro jääkaappipakastin 200cm
  • Gorenje NRK621CLI retro jääkaappipakastin 200cm
  • Gorenje NRK621CLI retro jääkaappipakastin 200cm

jääkaappipakastin 200 cm Gorenje NRK6202CLI Classico , beige

785,00 €
Sisältää alv:n

Määrä
KYSY TOIMITUSAIKA

Tyyppi Jääkaappipakastin
asennusmenetelmä vapaasti seisova
jääkaapin tyyppi kaksiovinen
jääkaapin tyyppi jääkaappipakastin
NoFrost NoFrost
pakastimen tähtien määrä [ * ] * * *
kylmäsäilyvyys 17 h
energialuokka E
pakastusteho 5 kg/vrk
ilmastoluokka ST, N, T
kompressorien määrä 1
energiankulutus 246 kWh/vuosi
jääkaapin sulatusmenetelmä automaattinen
pakastimen sulatusmenetelmä automaattinen
oven kätisyys vaihdettavissa Ei
pakastelokeron paikka alapuoli
lasihyllyt Kyllä
pakkaus sisältää pulloteline
elektroninen hallinta Kyllä
näyttö LED
äänitaso 42 dB
tuottaja Gorenje
väri beige
kokonaistilavuus 339 l
jääkaapin tilavuus 235 l
pakastimen tilavuus 96 l
korkeus 200 cm
leveys 60 cm
syvyys 64 cm
paino 71,5kg

 

Antibakteerinen IonAir-teknologia


Antibakteerinen IonAir Active -teknologia on asennettu jääkaapin AirPower-puhaltimeen tai MultiFlow 360° -torniin ja se poistaa 95 % bakteereista pitäen ilman niin puhtaana, että tuore ruoka säilyttää ensimmäisen päivän tuoreutensa jopa 10 päivää menettämättä makuaan ja tuoksuaan. IonAir minimoi myös tehokkaasti epämiellyttävät hajut, joita syntyy usein voimakkaasti tuoksuvia ruokia, kuten juustoa tai kalaa, säilytettäessä.

 

MultiFlow 360°


MultiFlow 360° hidastaa ruoan kuivumista ja säilyttää sen laadun
Kylmän ilman tasainen jakautuminen kaikkialle jääkaappiin, ilman että eri osien välillä esiintyy lämpötilaeroja, hidastaa ruoan kuivumista, pitää sen pidempään tuoreena ja säästää huomattavasti energiaa.

 

AdaptTech
Avaatko jääkaapin oven usein?

Oven avaaminen usein nostaa jääkaapin lämpötilaa ja ruoka altistuu "lämpöshokeille", jotka voivat aiheuttaa ruoan pilaantumisen. AdaptTech ION -sukupolven jääkaapit välttävät tämän ongelman. Järjestelmä kirjaa, kuinka usein jääkaapin ovi avataan yhden viikon aikana. Järjestelmä tietää, milloin ovea avataan usein, ja alentaa lämpötilaa 1-2˚C juuri ennen tätä aikaa. Siksi ihanteellinen lämpötila pysyy vakiona jääkaapissa, ja ruoka ei pilaannu.

 

FreshZone-laatikko


Säilyttää ruoan pidempään tuoreena noin 3°C:ssa. FreshZone-laatikko sijaitsee jääkaapin alimmassa ja viileimmässä osassa. Perusmalleihin sen saa lisävarusteena. 
Puhallin pitää lämpötilan noin 3 °C:ssa. Ruoka tuntee olonsa hyväksi täällä ja sen tuoreus, aromit ja väri säilyvät jopa kaksi kertaa tavallista pidempään.

 

CrispZone ja HumidityControl



Täydellinen hedelmille ja vihanneksille. Tämä suuri laatikko sijaitsee jääkaapin alaosassa. Kuten nimestäkin kuulee, kyseessä on laatikko tuoreille elintarvikkeille, tarkoitettu hedelmien ja vihannesten säilytykseen. Säilytysoloja parantaa entisestäänkin HumidityControljärjestelmä, jolla laatikon kosteutta on helppo säätää. Kostea ympäristö estää vihanneksia ja hedelmiä kuivumasta, niin että ne säilyttävät tuoreutensa ja vitamiininsa pitkään. CrispZone on yksi markkinoiden suurimmista laatikoista. Sen tilavuus on 36 l.

 

XXL SpaceBox-laatikko



Suurten pakasteiden säilyttämiseen. Erityisen tilava pakastinosan laatikko, johon mahtuvat suurimmatkin elintarvikkeet.

 

NoFrost Plus-teknologia



Poistaa jään, säilyttää tuoreuden. Laitteen sisällä oleva puhallin puhaltaa kylmää ilmaa samaan tapaan kuin ilmastointilaite - ilman kosteutta. Kun kosteutta ei ole, ei muodostu jäätä. Pakastimen sisällä oleva ruoka on suojattu kuivumiselta.

Parannetun NoFrost Plus -teknologian avulla olemme onnistuneet säilyttämään kaikki klassisen NoFrost-järjestelmän edut ja poistamaan sen varjopuolen - ruoan kuivumisen jääkaappiosastossa (ruokaa ei ole pakattu, eikä pakastettu). Kahden järjestelmän innovatiivisen yhdistelmän (IonAir ja MultiFlow 360°) ansiosta kosteutta syntyy riittävästi, niin että ruoka pysyy tuoreena ja terveellisenä pitkään.


NRK6202CLI

Tilausviitteet

Uusi