Whirlpool WLB6860NES Induktiolevy
  • Whirlpool WLB6860NES Induktiolevy
  • Whirlpool WLB6860NES Induktiolevy

Whirlpool WLB6860NES Induktiolevy, hopea

412,30 €
Sisältää alv:n

Määrä
VARASTOSSA

Induktiokeittotaso Whirlpool FlexiCook yhteensopivalla keittoalueella ja pikanäppäimillä.
Uusi ohjauspaneeli painikkeilla, jotka on osoitettu jokaiselle lämmitysvyöhykkeelle. Jokainen painikeryhmä liittyy vastaavaan keittolevyn osaan, mikä tekee lieden käytöstä helppoa ja kätevää.
Joustavuus ja kapasiteetti. FlexiCook tarjoaa joustavan keittopinnan, joka sopii kaiken kokoisille kattiloille ja pannuille. Vasempaa puolta voidaan käyttää 2 pienenä tai 1 suurena keittoalueena.
Nauti täydellisestä tuloksesta nopeammin. Tässä Whirlpool-keittotasossa on 3 kW: n tehosterokotus nopeampaa ja tehokkaampaa lämmitystä varten.
Automaattiset virta-asetukset. Valitse keittotoiminto kosketusnäytöltä, ja liesi säätää virtaa automaattisesti valintasi mukaan.
Sulatustoiminnon avulla voit valmistaa ruokaa erittäin alhaisissa lämpötiloissa, mikä tarjoaa ihanteellisen ratkaisun suklaan, voin ja vastaavien sulattamiseen sekä huolellista hoitoa vaativien kevyiden kastikkeiden valmistukseen.
Pidä lämpimiä - kuumia ruokia milloin tahansa. Vähätehoinen Lämpimänä pitäminen -toiminto estää ruokia jäähtymästä, kun muu astia on valmis.
Matala kypsennystoiminto antaa sinun saavuttaa täydellisen tuloksen resepteille, jotka vaativat hidasta keittoa ja estävät ruokia muuttumasta sitkeäksi.
Keittämällä voit viedä veden kiehuvaksi ja pitää sen kiehuvana vähemmän energiankulutuksella. Astia tulisi kaataa noin 2 litraan vettä (mieluiten huoneenlämpötilassa), eikä sitä pidä peittää. Kun keität vettä, muista seurata ja tarkistaa säännöllisesti, että potissa on tarpeeksi vettä.
Keittoalueen kapasiteetit: 2,5 kW - 4,0 kW - 6,0 kW - 7,2 kW
Keittovyöhykkeiden lukumäärä: 4
Yhteensopiva alue: 1
Ohjausmuoto: Liukuva
Tehotasot: 9
Ajastin: +
Lapsilukko: +
Oikotiet: 4
Toimintojen lukumäärä: 3
Ilman kehystä: +
Upotettu työpintaan: +
Levyn leveys, mm: 590
Levyn korkeus, mm: 54
Levyn syvyys, mm: 510
Integrointiaukon leveys, mm: 560
Integrointiaukon syvyys, mm: 480
Kokonaisteho, W: 7200
Levyn leveys, cm: 60
Väri: hopea

WLB6860NES
1 Tuote

Tilausviitteet

Uusi