• WHIRLPOOL WSFO 3O34 PF X astianpesukone 45cm, RST

WHIRLPOOL WSFO 3O34 PFX astianpesukone 45cm, teräs

463,00 €
Sisältää alv:n

z5JMpipfNIJjwwePVysvlyOGuMzgjl_xFS6qvY5Ek72IA8FdtmJooT5pruXOiQ028-IF2mp-YsoJzCLvWRbcO5Bl1LLETk5YgT36U__S-7X_SckfAXBHwlLWcOq9WkrZRnhnUYPKUaTS0KDH3g

Määrä
VARASTOSSA

Whirlpoolin astianpesukoneen innovatiivinen tekniikka on käyttäjä- ja luontoystävällinen!

Kuudes SENSE EcoFriendly -teknologia käyttää älykkäitä antureita, jotka seuraavat jatkuvasti pesuohjelmaa ja havaitsevat likaisuuden sekä säätävät resurssien käyttöä vastaavasti. Nauti moitteettomasta pesutuloksesta ja säästä jopa 50% energiaa, vettä ja aikaa. (Kuudennen SENSE -ohjelman resurssien vähimmäis- ja enimmäiskulutuksen vertailu.)

6th SENSE takaa virheettömän pesutuloksen ilman esipesua, liotusta ja käsien hankausta vähentäen samalla tehokkaasti veden kulutusta ja kustannuksia. Innovatiivisen tekniikan ansiosta saavutat moitteettomat tulokset vain 9 litralla vettä sykliä kohden.

1 telinepesu - tämän ominaisuuden avulla voit pestä pienen määrän astioita vain yhdessä telineessä, joten sinun ei tarvitse odottaa, että astianpesukone täyttyy likaisilla astioilla. Nauti moitteettomista tuloksista käsi kädessä pienen vedenkulutuksen kanssa.

PowerClean PRO - Tehokkaat vesisuihkut koneen pesukammion takaseinässä olevista suuttimista takaavat parhaan pesutuloksen myös raskaimmalla lialla. Älykkäät anturit tunnistavat likaisuuden ja säätävät vedenpainetta sen mukaan.

Tämä Whirlpool -astianpesukone on suunniteltu takaamaan moitteeton pesutulos ja mahdollisimman alhainen melutaso, 44 ​​dB.

Ajastetun käynnistyksen (jopa 24 tuntia) avulla voit asettaa astianpesukoneen käynnistymään sinulle parhaiten sopivana ajankohtana säästäen sekä aikaa että energiaa.

Modulaariset hyllyt, säädettävä yläritilä ja kokoontaitettavat tuet mahdollistavat astianpesukoneen pesutilan tilan säätämisen tarpeidesi mukaan.

Oven avausjärjestelmä (DOS) on konvektiokuivausjärjestelmä, joka avaa oven automaattisesti kuivausvaiheen jälkeen, mikä varmistaa tehokkaan kuivauksen aina.

Astianpesukoneen moottorin takuu 5 vuotta tuotteen rekisteröinnin yhteydessä!

Lue tiedot ja ehdot napsauttamalla sivun alareunassa olevaa linkkiä "Whirlpoolin lisätakuu"

Kapasiteetti, astiasto: 10

Vanha energialuokka: A +++

Erillinen laatikko ruokailuvälineille: +

Pesutulos: A

Kuivaustulos: A

Melutaso, dB: 44

Energiankulutus, kWh: 189

Ohjelmien määrä: 8

Elektroninen jäljellä olevan pesuajan näyttö: +

Käyttölämpötilat: 4

Viivästetty käynnistys: +

Vesivuotojen tarkistus: +

LCD -näyttö: +

Automaattinen oven avaus: +

Korkeus, cm: 85

Leveys, cm: 45

Syvyys, cm: 59

Väri: Ruostumaton teräs

Paino 39,5kg

http://docs.whirlpool.eu/_doc/PR859991553080en.pdf

                                                                

WSFO3O34PFX
4 Tuotteet

Tilausviitteet

Uusi