De Dietrich DPI7884XS iduktio liesitaso 80cm, musta
  • De Dietrich DPI7884XS iduktio liesitaso 80cm, musta
  • De Dietrich DPI7884XS iduktio liesitaso 80cm, musta
  • De Dietrich DPI7884XS iduktio liesitaso 80cm, musta
  • De Dietrich DPI7884XS iduktio liesitaso 80cm, musta

De Dietrich DPI7884XS iduktio liesitaso 80cm, musta

1 331,97 €
Maksudega

Kogus
kysy toimitusaika

HoriZone Play - Erityisiä lisävarusteita voidaan käyttää kätevästi HoriZone-keittolevyssä. Puutyötaso on mukana, lisävarusteena saatavissa grilli ja plancha astia. Lisäominaisuuksilla on HoriZone-keittoalueen mitat, ja ne voidaan liittää helposti levyn läpi niiden yhteenliittämisen ansiosta.

Vasemmalla oleva HoriZone-alue - liesitaso voidaan räätälöidä käyttäjän tarpeisiin. HoriZone-liesi tarjoaa mukautettavan keittoalueen, jota voidaan käyttää yhden suuren keittiötarvikkeen tai useiden pienten ruokien kanssa erikseen. Voit myös valita joko yhden asetuksen koko vyöhykkeelle tai 2 asetuksen välillä kahden erillisen vyöhykkeen ohjaamiseksi. HoriZone-vyöhyke antaa sinulle jopa 20% lisätilaa verrattuna mihin tahansa tavanomaiseen keittotasoon. Tämä johtuu tosiasiasta, että vaikka sama osa tavanomaista keittolevyä koostuu kahdesta induktorista, De Dietrich-liesi 1 horiZone-vyöhyke koostuu 6 induktorista. Enemmän induktorien ansiosta alue voi kattaa paljon suuremman alueen, jota käytetään leivontaan.

Boost-toiminto mahdollistaa välittömän vaihtamisen maksimiteholle, 3 pikavalintaa on esiohjelmoitu eri tehotasoille ja ne voidaan ohjelmoida eniten käytettyyn asetukseen.

Kiehautus-toiminnon avulla liesi voi määrittää automaattisesti tarvittavan tehon, jotta asettamasi vesimäärä saadaan kiehumispisteeseen. Kun vesi alkaa kiehua, kuuluu äänimerkki ja on aika lisätä pasta, riisiä jne. Veteen. Vesi pidetään kiehumispisteessä, kunnes ruoka on valmis.

Ajastin asetetaan kullekin vyöhykkeelle erikseen ja se voidaan asettaa välillä 1-99 minuuttia.

Käynnistysohjausominaisuus on suunniteltu erityisesti ruokia varten, jotka ovat vielä herkullisempia, kun ne valmistetaan etukäteen. Ennen esilämmittämistä tai hidasta kypsentämistä aseta tehotaso arvoon 1-4 ja aseta tarvittava keittoaika ja loppuaika.

Kulunut lämmitysaika näyttää, kuinka paljon aikaa on kulunut viimeisestä tehonsäätöstä. Upea ominaisuus valvoa leivontaa, jos unohdat asettaa ajastimen.

Keittoalueiden lukumäärä: 4
Suuri alue: 1
Ohjaustyyppi: Kosketusohjaus
Tehotasot: 20
Ajastin: +
Lapsilukko: +
Kiire toiminnot: +
Kokonaisteho, W: 7400
Inox-kehys: +
Levyn leveys, mm: 800
Levyn syvyys, mm: 515
Integrointireiän leveys, mm: 745
Asennusreiän korkeus, mm: 68
Asennusreiän syvyys, mm: 490
Levyn leveys, cm: 80
Väri: musta

DPI7884XS

Eriviited

Uus